Omlakering af VZ800

Søndag, 23. februar 2014

Så er der kun en lille uge til forårssæsonen starter og man har lyst til at komme ud og få luftet ørerne. Nu har man gået og ventet hele vinteren, som godt nok har været mild, og jeg har glædet mig. Men jeg når det vist ikke. Mc’en er skilt ad og tank plus skærme er sendt til maleren. Sådan har maskinen stået skilt ad i ca. et par måneder, og den venter kun på at skærme og tank kommer fra maleren så den kan samles igen.

VZ uden tank og skærme

VZ uden tank og skærme

 

I mellemtiden er den til gengæld blevet pudset og poleret alle steder, især de steder man ikke umiddelbart kan komme til i hverdagen. Desuden har jeg fået hjælp af en god ven til at få forlænget elkablerne, som ikke var lange nok efter jeg satte andet styr på sidste år.

Sådan ser VZ'eren ud pt.

Sådan ser VZ’eren ud pt.

I dag søndag var jeg hos maleren i Svendborg og se skærmene og tanken efter de var blevet malet og havde fået to gange klarlak. De er virkelig blevet flotte. Det indrømmer jeg gerne. Havde tænkt de skulle være to-farvet, men nu er jeg slet ikke så sikker. I morgen skal jeg til skiltemanden og have lavet stickers til tanken. Tror sgu det bliver flot.

Tanken malet

Tanken malet

Forskærmen malet

Forskærmen malet

Bagskærmen malet

Bagskærmen malet

 

Når delene kommer hjem fra maleren skal der også laves nyt LED baglys med indbygget bremselys og blinklys, og så skal der nye blinklys på foran. Den skal sgu nok blive sej.

 

 

Category(s): Mc'en
Tags: