Forårstur til Middelfart i solskin

Søndag den 23. marts 2014

Poul ringede her søndag morgen og spurgte om jeg var klar til en forårstur sammen med Bo, Jonas og ham kl. 10. Synes godt nok det var tidligt. Ikke særligt meget varme i luften på så tidligt et tidspunkt, og vejret så heller ikke tiltalende ud, da jeg kiggede op på himlen. Men Poul havde tjekket vejrudsigten, og det skulle først begynde at regne kl. 13 over Ejby og først efter kl. 14, når vi var tilbage i Langeskov igen.

Okay, så kører vi da selvfølgelig. Turen gik over Nr. Lyndelse og Fangel til Tommerup og over Vissenbjerg for at lande i Middelfart. MEN helt ærligt Poul!! – vi nåede kun til Tommerup før det begyndte at dryppe, og på Middelfart landevej regnede det på et tidspunkt ganske godt. Vi var ihvertfald våde om benene da vi kom frem.

Heldigvis havde de varm kaffe hos Karoline ved den famle Lillebæltsbro.
Vi fik varmen inden vi vente næsen hjemad. Vi tog først landevejen retur, for at hoppe på motorvej ved Ejby. Ved Kildebjerg skulle Bo tanke, så vi fik lige en smøg. Og vi var kun lige sat igang, da mit koblingskabel sprang. Fuck, og jeg skal over og åbne Bakken på torsdag. Det skal nå at laves inden da, så i morgen må jeg på jagt efter en ny kabel, så vil Bo hjælpe mig tirsdag med montering samtidigt med montering og tilslutning af nummerpladelys som jeg mangler efter ombygningen.

Nåe ja. Og så skulle cyklen jo også lige vaskes efter møjvejret i dag. Tak Poul, for kaffen

20140323-165111.jpg

20140323-165124.jpg

20140323-170412.jpg

Category(s): På tur
Tags: , , ,